Katalogu 2015
Produktet nga
Partnerët tanë
Bormiolirocco

Cerve

bialettiindustrie

Bormiolirocco

Title

Title

Title

Title

Title

Kërko në faqe
Produkti i çastit
25_resize.jpg
Kush është online
Momentalisht kemi 19 vizitorë në linjë
Kompania Kika &Co vite me rradhe furnizon tregun kosovar me prodhime cilesore per hoteleri dhe ameviseri . Ne bashkepunojme me firmat e njohura, tashme te deshmuara evropiane si Bormioli Roco, Bialetti, Inoxriv, Cerve, Borgonovo etj.
Synimi I kompanise sone tash me shume se nje decenie eshte qe konsumatoreve t’u ofrojme artikuj te cilesise me te larte nga porcelani, arkopalli, inoxi, teflloni etj. Ne ofrojme per tryezen tuaj shumlujshmeri produktesh cilesore me cmime te arsyeshme qe plotesojne nevojat e ameviserise e te hotelierise.
Më shumë
 
Kika & CO

Kilometri i 6-të i magjistrales Prishtinë-Shkup

Tel: +383 38 748393

Tel: +383 (0) 44 502 746  dhe +383 49 522600

E-mail: Kjo Adres e Posts Elektronike sht e mbrojtur nga reklamat e pa dshirueshme.Ju duhet JavaScript e lejuar pr ta shikuar at
E-mail: Kjo Adres e Posts Elektronike sht e mbrojtur nga reklamat e pa dshirueshme.Ju duhet JavaScript e lejuar pr ta shikuar at

WEB: http://kikacompany.com

 
sllogan.png
Effective Twink Treatment 2 Crossdresser Fuck Whore 22 Bell Transsexual Bell Loves Her Dildo Self Anal Fisting Gaping Squirting Chubby Granny Likes Bbc Long Dress On The Beach