Katalogu 2015
Produktet nga
Partnerët tanë
Bormiolirocco

Cerve

bialettiindustrie

Bormiolirocco

Title

Title

Title

Title

Title

Kërko në faqe
Produkti i çastit
25_resize.jpg
Synimi I kompanise sone tash me shume se nje decenie eshte qe konsumatoreve t’u ofrojme artikuj te cilesise me te larte nga porcelani, arkopalli, inoxi, teflloni etj. Ne ofrojme per tryezen tuaj shumlujshmeri produktesh cilesore me cmime te arsyeshme qe plotesojne nevojat e ameviserise e te hotelierise.

Nese deshironi te hapni restoran apo te pajisni kuzhinen tuaj na vizitoni ne seline e kompanise sone qe ndodhet ne kilometrin e 6-te magjistrales Prishtine –Shkup.

Kompania jone me asortimentin e gjere te prodhimeve, te llojeve e madhesive te ndryshme te pjatave, gotave, tenxhereve, fertereve, kriporeve, takemeve (seteve) per ngrenje etj. furnizon marketet dhe objektet hoteliere ane e kend Kosoves.

Na vizitoni, KIKA & Co. eshte ne sherbimin tuaj.

 
sllogan.png
Effective Twink Treatment 2 Crossdresser Fuck Whore 22 Bell Transsexual Bell Loves Her Dildo Self Anal Fisting Gaping Squirting Chubby Granny Likes Bbc Long Dress On The Beach